NavigationDVD бр. 3 - Солени торти и ролати

Содржина
• Горанска солена торта
• Празнична солена торта
• Слаѓанова солена торта
• Солен бисквитен ролат
• Солен куглоф
• Солен роденденски ролат
• Солен ролат
• Солен ролат од афион
• Солен ролат со ореви
• Солен ролат со топчиња
• Солена бајадера
• Солена битолска торта
• Солена бомба
• Солена зетова торта
• Солена торта
• Солена торта Бранислава
• Солена торта на белимбеговски начин
• Солена торта од обланди
• Солена торта од ориз
• Солена торта од палачинки
• Солена торта “Пролет“
• Солена торта со похувани пиперки
• Солена торта со сирење
• Солена торта со шунка
• Солени колачи
• Солени принцес крофни
• Солено рафаело

Copyright © 2002-2008, MedFOCUS production.