NavigationDVD бр. 6 - Специјалитети од риба

Содржина
• Рибја чорба
• Руска рибја салата
• Сложеник од риба
• Риба во мајонез
• Туна салата
• Јапонска сардина салата
• Охридска пастрмка со бадеми
• Пастрмка А ла Шеф на кујна
• Пастрмка со зеленчук
• Пастрмка во сланина
• Полнети пастрмки
• Похувана пастрмка
• Крап на преспански начин
• Полнет крап
• Лигњи на дубровнички начин
• Полнети лигњи на Јадранкин начин
• Лосос во вино со печурки
• Ролат со лосос
• Бродет од октопод
• Бродет од шкарпина
• Шкарпина во вино
• Похувани филети од ослич
• Скуша во пикантен сос
• Скуша на кромид со павлака
• Смуѓ во зеленчук
• Ражничи од јагула и лута колбасица
• Лешо бакалар

Copyright © 2002-2008, MedFOCUS production.