NavigationDVD бр. 7 - Гулаш и паприкаш - Манџи

Содржина
• Беќар гулаш
• Бограч со њоки
• Брокули со јунешко на кинески начин
• Гулаш од шампињони и колбаси
• Гулаш со кисела зелка
• Гулаш со компир и буковка
• Златиборска мучкалица
• Јунешко во гурмански сос
• Компир гулаш
• Корзикански гулаш
• Ловечки паприкаш
• Марга гулаш
• Мрзлив гулаш
• Паприкаш од говедска опашка
• Паприкаш со шампињони
• Паштицада со њоки на Јаворкин начин
• Пилешки паприкаш
• Пилешки паприкаш со павлака
• Прилепска јанија со спанаќ
• Рагу од зајак на мексикански начин
• Свинско рагу со банани
• Свинско рагу со павлака
• Сегедински гулаш
• Сремски ѓувеч
• Телешки перкет со шпагети
• Телешко рагу со грашок и печурки
• Чикош токањ
• Џинин говедски гулаш

Copyright © 2002-2008, MedFOCUS production.