NavigationDVD бр. 10 - Печења

Содржина
• Божиќна мисирка
• Векна со месо и спанаќ
• Екстра мелено печење
• Зајак со шунка и печурки
• Печенка во тесто
• Печење од мелено месо на поинаков начин
• Полнет свински пафлак
• Полнета прасечка плешка
• Прасечки бут на италијански начин
• Прасечко печење на посебен начин
• Прасечко печење со месарско рагу
• Ролат за гурмани
• Ролат од бело месо со мелено месо
• Ролат со спанаќ
• Ролат со спанаќ и печурки
• Свечено печење
• Свинска печенка со ананас
• Свинска плешка со сончоглед
• Свинско каре во кошулица
• Телешко печење полнето со спанаќ
• Шпиковано фрикандо на баварски начин

Copyright © 2002-2008, MedFOCUS production.