NavigationDVD бр. 11 - Месете и печете Пити

Содржина
• Банички на кумановски начин
• Банички со спанаќ
• Брза скопска пита
• Гибаница со спанаќ
• Гибаница со тиква
• Девет табани
• Домашен бурек како од бурекџилница
• Ѓул пита
• Зелник со спанаќ
• Лења пита
• Лења пита од ореви и јаболки
• Медитеранска пита
• Новосадска пита
• Пастрмајлија
• Пита на фиорентински начин
• Пита од ориз
• Пита од смокви и бадеми
• Пита Ореов лад
• Пита со месо Тања
• Пита со паштета и колбаси
• Пита со туна
• Пица бурек
• Сараевски бурек
• Солена пита со месо
• Српска гибаница
• Цигара бурек
• Штрудла Изола
• Штрудла од јаболка со бадеми и суви сливи

Copyright © 2002-2008, MedFOCUS production.