NavigationDVD бр. 13 - Сега е време за јагнешко

Содржина
• Дроб сарма на зрновски начин
• Задушено јагнешко
• Зелка со јагнешко на истарски начин
• Јагнешка капама со млад кромид
• Јагнешки бут во пивски сос
• Јагнешки котлети во сос од црвено вино
• Јагнешки котлети со модар патлиџан
• Јагнешки ребра на австралиски начин
• Јагнешки токањ со пилав на турски начин
• Јагнешко во зеленчук
• Јагнешко во кари сос со ананас
• Јагнешко во пиво
• Јагнешко на кралски начин
• Јагнешко на ловечки начин
• Јагнешко со прокељ
• Јагнешко со спанаќ
• Кукурек
• Кумановски мезалак
• Миризлива јагнешка плешка
• Полнет јагнешки бут
• Полнета јагнешка плешка со војводски компир
• Роловани јагнешки котлети
• Роловано јагнешко со зеленчук
• Саган долма
• Шпикован јагнешки бут

Copyright © 2002-2008, MedFOCUS production.