NavigationDVD бр. 14 - Балканска идила

Содржина
• Ајвар бургер
• Бифтек Ореов лад
• Ѓевречиња од месо со кајмак
• Домашни крањски колбаси
• Индиски ќебапи со бугарски таратур
• Кременадли во кошула
• Кременадли во салса верде сос
• Кременадли на посебен начин
• Македонски шашлиќ
• Маринирани св. ребра во соја сос
• Пилешки двојник
• Пилешки раженчиња Априкот
• Пилешки раженчиња со сусам
• Полнета плескавица
• Полнети кременадли со колбаси
• Полнети пилешки батаци
• Полнети раженчиња
• Ражничи Шашлинг
• Ролован ќебап
• Роловано свинско филе
• Сараевски ќебап во домашен сомун со кајмак
• Свински ребра на канадски начин
• Свинско филе на скара во слатко кисел сос
• Уштипци А ла Целе
• Шарпланински двојник
• Шашлинг Три бисери
• Шницла Ореов лад

Copyright © 2002-2008, MedFOCUS production.