NavigationDVD бр. 15 - Најубави салати

Содржина
• Баварска салата
• Бела салата
• Валдорф салата
• Говедска салата
• Грчка салата
• Еленина шок салата
• Компир салата со сирење
• Лута салата
• Малку поинаква руска салата
• Орлов салата
• Париска салата
• Пилешка салата
• Салата А ла минут
• Салата Ана Мари
• Салата на италијански начин
• Салата од кулен
• Салата од тестенини
• Салата од тортелини
• Салата од цвекло
• Салата од шампињони
• Салата од шунка со печурки
• Салата Цезар
• Селска салата
• Телешка салата
• Туна салата
• Урнебес салата
• Француска салата
• Шарена салата
• Шведска салата

Copyright © 2002-2008, MedFOCUS production.