NavigationDVD бр. 16 - Пилешко на вашата трпеза

Содржина
• Бродет од кокошка
• Гратинирани пилешки гради
• Караѓорѓева шницла од пилешко
• Кентаки пиле
• Лути пржени пилешки крилца
• Маринирано пилешко
• Пикантна пилешка шницла
• Пиле во млеко
• Пиле во павлака
• Пиле маренго
• Пилешки шницли Мери лен
• Пилешки гради со печурки
• Пилешки копани во сос од |умбир
• Пилешки копани Ориентал
• Пилешки крилца во пармезан
• Пилешки крилца со сусам
• Пилешко во пршута
• Пилешко во сусам
• Пилето на крчмарот
• Пита со пилешко
• Полнети пилешки гради
• Полнети пилешки копани
• Полнето пиле
• Похувано пилешко
• Ролат од пилешко со спанаќ и јајца
• Торта од пилешки гради
• Цигански перкелт од кокошка
• Шарени крукчиња од пилешко

Copyright © 2002-2008, MedFOCUS production.