NavigationDVD бр. 18 - Едноставни и брзи колачи

Содржина
• Бајадера
• Бисквит тортици
• Бомбици со кокос
• Гријаж бомбици
• Егзотични бомбици
• Желе колачи
• Касато триаголници
• Колач од бисквити
• Коцки Бела рада
• Коцки од бадеми
• Медени колачи
• Мињон коцки
• Мињони медели
• Моцарт бомбици
• Моцарт топки
• Непечен колач
• Нугат коцки
• Пишингер колач
• Прилепски курешки
• Принцес крофни
• Рафаело бомбици
• Рум колач
• Рум топки
• Смоквици
• Сникерс коцки
• Сусам штангли
• Сусамки
• Урма бомбици
• Урма коцки
• Целуфки со бадеми
• Цимет колачи
• Чајни колачи
• Чоколадни бакнежи
• Чоколадни бомбици
• Чоколадни бомбици со рум
• Чоколадни корпи

Copyright © 2002-2008, MedFOCUS production.