NavigationDVD бр. 19 - Врти сучи - Компир

Содржина
• Богата торта од компири
• Гнезда од компири
• Гурмански пире компир
• Запечен компир со сирење и сланина
• Запечен компир со шунка и павлака
• Колбаси со компири и пиерки
• Компир во пикантен сос со похувани печени пиперки
• Компир во сос од сирење
• Компир пире - Летна фантазија
• Компир салата
• Компири со печурки и сланина
• Медаљони од компири
• Пиперки и компир
• Пита од компири (д)
• Пита од компири со пилешко
• Пица од компири
• Плескавици од компири
• Полнет компир Јосфилд
• Полнети компири со урда
• Салата од компири и туна
• Торта од компири (д)
• Торта од компири со колбаси
• Торта од компири со праз и сланина
• Француски компири
• Чорба од компири и кајмак
• Шпански омлет од компири

Copyright © 2002-2008, MedFOCUS production.