NavigationDVD бр. 20 - Не може да не се сака - Мусака

Содржина
• Бела мусака
• Вегетаријанска мусака
• Гурманска мусака
• Далматинска мусака
• Моминска мусака
• Мусака од бајат леб
• Мусака од грав
• Мусака од зелка
• Мусака од јаболка (д)
• Мусака од карфиол
• Мусака од кељ
• Мусака од компири и спанаќ
• Мусака од компири и шунка
• Мусака од компири и тиквички
• Мусака од леќа и печурки
• Мусака од лигњи
• Мусака од макарони
• Мусака од месо и ориз
• Мусака од њоки
• Мусака од печурки
• Мусака од печурки и леб
• Мусака од спанаќ
• Мусака од тиква
• Мусака од чкембе сицилијански начин
• Мусака со спанаќ
• Мусака со чаден врат и грашоk

Copyright © 2002-2008, MedFOCUS production.