NavigationDVD бр. 21 - Ефтино а вкусно

Содржина
• Ајварка
• Бели пифтии
• Венец од моркови
• Виршли во тесто од компири
• Гибаница од леб
• Крок сењор
• Леб во вино
• Мини пици
• Модар патлиџан
а ла Кварнер
• Мозаик кифли
• Омлет со печурки во лепиња
• Омлет со шунка
• Палачинки со зеленчук
• Пица гужвара
• Пица лепче
• Пилешки ролни со сусам
• Похувани полнети шампињони
• Преклопена кајгана
• Прстени од шунка
• Ролат салата
• Ролат со месо во три обланди
• Солена пита од леб
• Соленки лапни голтни
• Срца од виршли
• Сусамови топчиња со соленки од кикиритки
• Топли медитерански сендвичи
• Шарена палента
• Шарени соленки

Copyright © 2002-2008, MedFOCUS production.