NavigationDVD бр. 23 - Домашна кујна

Содржина
• Бернардов качамак
• Битолски виткан мазник
• Богомилски кременадли
• Домашни јуфки со сос
• Јунешко во селски сос
• Коленици на осоговски начин
• Комитски }ебап
• Копани на лешочки нач.
• Криворечка попарница
• Македонски пиперкар
• Македонско јагнешко
• Млечник
• Охридски мазник
• Охридски червуш
• Охридски чомлек
• Пача од прасечко
• Пелистерска тава
• Пилешко на посебен начин
• Пита со пиперки
• Полнети тиквички на Гоца
• Ручекот на баба и на Цветанка
• Саќе со солен фил
• Селска пита
• Солен ролат со мелено месо
• Тава Мој изум
• Топеница од Тони
• Црногорски мини пици
• Ширден на прилепски начин

Copyright © 2002-2008, MedFOCUS production.