NavigationDVD бр. 26 - Колачи со шербет

Содржина
• Алва од бадеми
• Баклава со вишни
• Баклава со два фила
• Баклава со кисела вода
• Баклава со кисело млеко
• Баклава со лешници
• Босански урмашици
• Брза баклава
• Ѓул пита
• Кадаиф
• Коктел баклава
• Кумановски татлии
• Охридска баклава
• Парени татлии
• Пита Сандокан
• Посна грчка баклава
• Раванија
• Ролат баклава
• Ролувана баклава со кисели јаболки
• Сарајки
• Стаклени топчиња
• Тулумби
• Туфахија
• Холандска баклава
• Цариградски татлии
• Шеќерпари со кокос

Copyright © 2002-2008, MedFOCUS production.