NavigationDVD бр. 27 - Свечена трпеза

Содржина
• Брза торта за слави
• Гурмански колачи
• Еклер ролат
• Италијанска солена торта
• Коктел кифли
• Панцероти од лис. тесто
• Пица гужвара
• Пица ролат
• Пилешки ролни со сусам
• Пиперки пол. со сирење
• Пита со шунка
• Погачици со шунка
• Полнети переци
• Праз. солена торта
• Пржени ролнички
• Ролат од моркови
• Ролат од пршута
• Ролат со кашкавал
• Ролат со спанаќ
• Ролат со спанаќ и свински врат
• Ролат со шунка
• Ролници од кашкавал
• Рози од сирење
• Салата Ана мари
• Солени принцес крофни
• Солено рафаело

Copyright © 2002-2008, MedFOCUS production.