NavigationDVD бр. 28 - Коленици и буткици

Содржина
• Буткица на баварски начин
• Буткица на пекарски начин
• Буткица на тајвански начин
• Буткица со зеленчук
• Буткица во тесто
• Гурманска коленица
• Динстана коленица
• Коленица во вино
• Коленица во зелка
• Коленица во кајмак
• Коленица во рерна
• Коленица во фолија
• Коленица на виенски начин
• Коленица на кралски начин
• Коленици на осоговски начин
• Коленица Особуко
• Коленица со пире
• Коленица со зеленчук
• Полнета буткица
• Попова јанија
• Прашај ја Кате
• Салама од буткица
• Свинска коленица на скандинавски начин
• Свински коленици на домашен начин
• Свински коленици со пиво
• Телешка коленица на италијански начин
• Телешка коленица со крокети

Copyright © 2002-2008, MedFOCUS production.