Вранец

Суво црвено вино, се одликува со рубин црвена боја и арома на презрело грозје, мед и шумски плодови.

200,00 ден210,00 ден

Additional information

Големина

0,75L, 1L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вранец”

Your email address will not be published. Required fields are marked *